Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияФинансистът Емил Хърсев смята, че в новия парламент

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияФинансистът Емил Хърсев смята, че в новия парламент
Коментари Харесай

Емил Хърсев: Не ми се вярва да има седем партии в новия парламент

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Финансистът Емил Хърсев счита, че в новия парламент ще има най-вече шест партии, което ще изравни досегашния връх.

" Почти нищо не можем да кажем през днешния ден какво държавно управление ни чака след изборите. Не е почнала изборната акция. Съмнявам се, че ще има седем партии в Народното събрание. Онзи връх от шест ще е максимума. Нашата страна би била в положение оптимално бързо да реализира консенсус по националните въпроси, в случай че оптимален брой от партии могат да се коалират. Класическият образец е Германия с нейните огромни обединения. Същото го има и в Италия. У нас всеки стартира с това, че с никой няма да работи. Това е неприятно. В икономическите послания виждам от цялостни илюзии до премълчани истини. Без някаква светла визия. Онези визионерски стратегии от началото на прехода изчезнаха. Някакси свикнахме на обещания и хрумвания за дарове ", разяснява той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Аз съм за симетричен налог, т.е. плосък, както го назовават американците. Той потвърждава изгодите от него ", добави финансистът.

Журналистът Румен Бахов пък разяснява идния избор 4 април по този начин: " Аз съм се понагледал на избори. В множеството случаи предизборната социология отстъпва място на следизборната математика. В политиката също има математика. Там е доста значимо уравнението да се получи. Според мен победител ще е ГЕРБ ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР